Album en presentatieconcert

Album

Op dit moment zijn we hard bezig met het opnemen van mijn debuutalbum 'Na regen komt schijn'. Dit is spannend maar ook super tof om te mogen doen! 
Daarnaast waren we heel hard bezig met een presentatieconcert. We hadden alles rond maar helaas is het nu verstandiger om dit niet door te laten gaan met alle onzekerheden.

Het is echt super tof dat het steeds een stapje dichterbij komt, mijn eigen album. Wat ben ik daar dankbaar voor want dit had ik nooit kunnen doen zonder de hulp van heel veel mensen. En zeker niet zonder de hulp van iedereen die dit financieel mogelijk hebben gemaakt door o.a. de crowdfunding! 

Nu het album dichterbij komt zijn Dennis en ik ook heel druk bezig geweest met het presentatieconcert en wat waren we blij dat we een locatie hadden én een datum waarop alle muzikanten konden komen spelen. Dit waren o.a. Jan Willem van Delft, Wilkin de Vlieger, Luca Genta, Eveline Leijdekkers, Miranda de Vlieger, Dennis de Bruijn, Jan-Peter Beijersbergen en Jorginho Paunussa. 

Helaas kan dit door het alle ontwikkelingen van de laatste dagen en weken niet doorgaan. Natuurlijk heel erg jammer maar tegelijk ook heel logisch. 
Misschien kunnen we dit op een later moment alsnog doen. 

Het opnemen en het maken van het album gaat wel gewoon door dus hopelijk heb ik snel weer een update voor jullie!

Liefs, Joceynn