MINI-TOUR

Na regen komt schijn

Een mini-tour waarin Jocelynn van den Berg haar verhaal vertelt door middel van eigen geschreven teksten op wonderlijke melodieën van Edwin Schimscheimer en Dennis de Bruijn.

Een avond waarin eerlijkheid en kwetsbaarheid centraal staan over de mooie, moeilijke  en herkenbare dingen in het leven. En hoe het is om vast te lopen in het leven door een depressie.

Jocelynn hoopt met haar eigen teksten uw/jouw verhaal te kunnen vertellen en er woorden aan te kunnen geven. In samenwerking met de muzikale begeleiding van Dennis de Bruijn.

Bestel hier je kaarten

Via het onderstaande bestelformulier kun je kaarten bestellen voor de mini-tour "Na regen komt schijn". Kaarten van de locaties Arnhem en Enschede kunnen alleen worden besteld via de website van deze theaters. Zodra je in het formulier deze locatie selecteert verschijnt een directe link naar het bestelformulier van het theater. Voor alle overige locaties geldt een toegangsprijs van € 7,50 per persoon.

Kaarten bestellen Enschede

Kaarten bestellen voor het concert in Enschede kan alleen via de website van het Vestzaktheater. Klik op de onderstaande button om direct je kaarten te bestellen.

Kaarten bestellen Arnhem

Kaarten bestellen voor het concert in Arnhem kan alleen via de website van Theater de Leeuw. Klik op de onderstaande button om direct je kaarten te bestellen.

Uitverkocht

Helaas zijn er geen kaarten meer voor deze locatie. 

Datum Aanvang Plaats Locatie
19-10-19 20:00 uur Ermelo Zendingskerk
25-10-19 20:00 uur Enschede Vestzaktheater
02-11-19 20:00 uur Staverden Ontspanningszaal
08-11-19 20:00 uur Zwartsluis Deel Vier
16-11-19 20:00 uur Bodegraven Ichtuskerk
22-11-19 20:00 uur Arnhem Theater de Leeuw