Overweldigend

,,

WAT EEN AVOND | Ongekend! Ik lig in bed en heb er nog geen woorden voor wat vanavond los heeft gemaakt. Het was nog mooier en intiemer dan ik had durven dromen. Toen ik eindelijk op mocht nam de rust mijn lichaam over en mocht ik vertellen wat mij de afgelopen jaren bezig heeft gehouden. Vertolken op mijn manier, MUZIEK! Mijn eigen nummers eindelijk met deze mensen mogen delen, herkenning in de zaal gevonden en mensen geraakt.

 

KIPPENVEL tot waar het kon komen toen na de tijd de hele zaal op stond en bleef klappen. Je weet wel, zo'n slowmotion beeld met dat één iemand op staat, in slowmotion begint te klappen en er steeds een klein groepje bij komt en ze niet meer stoppen. Onvergetelijk, onbeschrijfelijk en dat raakte me tot diep in mijn ziel. Een kroon op je werk 

 

Dit was het moment waar Dennis  en ik zo lang naar toe geleefd hebben en dan moet alles nog op z'n plek vallen. En dat deed het. Mede danzij de man die steeds in mij geloofde en mij ook mocht begeleiden. 

 

Dankbaar voor alle lieve familie en vrienden om me heen die er bij waren, maar ook mijn lief die de rust en kalmte hierin voor mij bewaard.

 

Nogmaals geen woorden voor. Nu maar lekker verder over dromen! DANK, als jij er bij was!

 

,,

Met deze woorden omschreef ik de eerste avond van mijn tour in Ermelo op mijn Social. Precies toen ik nog vol in deze emotie zat. Maar het overweldigende gevoel blijft. Mijn hart danst opnieuw als ik terugdenk aan deze avond en de lieve berichtjes en mooie woorden blijven binnen komen. Deze avond legde ik uit dat ik het proces van de tour ook echt als een stukje heling mocht ervaren. Ik heb zoveel meer van mezelf mogen ontdekken en van mijn talenten. Ik had en heb zo’n mooi doel voor ogen wat ik hiermee wil bereiken en wat me bezig houdt dat, dit [helaas niet altijd] het leven zinvol maakt. Dus is de tour al een enorm voorrecht! Inmiddels zit de tour er alweer een paar weken op en heb ik elke keer opnieuw mensen mogen raken en mijn verhaal mogen delen. 

 

En toen ging maandag 21 oktober ook nog eens mijn Crowdfunding online. Je probeert jezelf te beschermen hiervoor en niets te verwachten en ergens verlangt je hele wezen naar dit werkelijkheid te zien worden. Een eigen album. Niet alleen omdat het al zo lang een droom is, maar ook omdat ik zie hoeveel genezing, vrijheid en herkenning deze liedjes en mijn verhaal kunnen geven. Mijn Crowdfunding kwam online en op dag één hiervan werd ik al overspoeld door de lieve berichtjes die de mensen [misschien wel JIJ] erbij hadden gezet. En steeds wanneer ik dacht van: ‘Waarom zouden er mensen überhaupt iets aan/voor mij willen doneren’ kwam er een donatie binnen met een bedrag waarvan ik nooit had verwacht dat iemand ze zou schenken. We zijn er bijna, en het verlangen om elke keer weer een stukje open en oprechtheid te brengen in deze wereld wordt alleen maar groter.

 

Wil jij ook nog doneren?

Voordekunst.nl/projecten/9422

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.