Stilte voor de storm

Het is even stil geweest hier op mijn website. Stil omdat ik voor mezelf moest ontdekken wat juist is en mijn eigen plekje weer te vinden na alle drukte de afgelopen maanden. De tour was overweldigend, de crowdfunding onwerkelijk met 102 % als finish en dan bijna meteen alles in werking zetten om toe te werken naar de CD. Ik merkte dat ik even niet wist wat ik jullie moest vertellen op mijn online platformen. Het gevoel dat ik jullie al zoveel heb laten horen en gevraagd heb. Dus liet ik het even rusten, wat gek voelde, maar wat goed was. En nu ben ik er weer.

 

Alles rondom de tour, de crowdfunding , de CD en mijn verhaal heeft niet stil gestaan in tussentijd. Nadat we ‘De Grootste Rest’ online hebben gezet krijg ik tot op de dag van vandaag nog regelmatig berichtjes van mensen die mij laat weten hoeveel ze aan het nummer hebben of dat het herkenning bracht. Regelmatig kom ik het tegen dat mensen mijn liedje gebruiken in berichten. Eén meisje liet me zelfs weten dat ze door dit liedje weer is gaan bidden. Dat raakt me en maakt me extra dankbaar omdat dat hetgeen is waar ik mijn liedjes voor maak en mijn verhaal voor vertel. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd voor interviews om meer te vertellen en mijn muziek te laten horen o.a. bij BEAM van de EO en voor het magazine van de Hezenberg. In maart ben ik te horen in de uitzending van EO live op NPO Radio 5, in april zing ik op een trouwbeurs en eind oktober mag ik mijn eigen liedjes laten horen en de aanbidding leiden bij een ITL-dienst. Het is onwerkelijk welke deuren er geopend worden en welke nieuwe kansen ik steeds opnieuw weer krijg.

 

Op het moment dat ik dit typ zitten we in de periode dat Wilkin de Vlieger van Groovity Studio en Jan Willem van Delft bezig zijn met mijn arrangementen te herschrijven. Ik heb inmiddels alle demo’s gehoord en ben ondersteboven van het resultaat – en dan zijn het nog maar demo’s. Het kiezen van een bepaalde muziekrichting voelde voor mij cruciaal en spannend. Het is mijn eerste CD en dan wil je het meteen goed doen want hiermee staat of valt het. Deze mannen geven nog meer kleur, diepgang en emotie aan de liedjes en ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Maar dat duurt nog even .. Na dat de demo’s voor hen goed zijn gaan we er met z’n allen nog eens naar luisteren en het nog meer finetunen tot we allemaal tevreden zijn. Daarna worden er dagen ingepland dat alle muzikanten die meewerken aan de CD het gaan inspelen. Wanneer dat gebeurd is, is het mijn taak om 2 dagen de studio in te gaan en alles zo mooi, puur en kwetsbaar mogelijk in te zingen. Als we daar tevreden over zijn gaat Wilkin aan de slag met alle opnames om het te mixen en te masteren om het perfect te maken.

 

In de tijd daar tussen hoeven Dennis en ik niet stil te zitten en zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor het prestentatie concert. Donderdag 13 februari ben ik langs geweest bij Gerdien van Delft van Studio Rebel en heb ik mogen sparren over hoe het artwork op mijn CD er uit komt te zien. Ik had weinig woorden nodig om haar een beeld te geven. Met de ideeën die ze toen al had liet ze mij zien hoe ongelofelijk getalenteerd ze is. Dat bevestigde ze nog meer toen ik een week later het eerste ontwerp binnen kreeg van haar. Een ontwerp waarin ze alles – zonder dat ik het haar verteld had – heeft gelegd wat te maken heeft met de titel van de CD, en dat vind ik knap. 

 

Echt mensen, ik kan niet wachten om alles met jullie te kunnen delen. En zoals het er nu naar uit ziet gaat dat eind mei gebeuren. Houd mijn website, Facebook en Instagram in de gaten voor de datum van het presentatie concert. Want ik beloof je, dat wil je niet missen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.